Echipa Diavit-Online.ro

Suntem o echipa dedicata incercarii de a convinge o lume intreaga ca tratamentul pentru diabet nu e cel prescirs de medicii industriei chimice ci e un dar al naturii din ingredient bio.

Multi factori influenteaza cresterea glicemiei iar in Cartea Fiziologiei Umane e scris clar ca “omul poate suporta hiperglicemii oricat de mari, uneori ajungand chiar si pana la 2000!!!,” de aceea va rugam sa nu va ingrijorati cand aveti o glicemie mai mare decat de obicei. Datorita factorilor din jurul nostru, stresul, oboseala, raceala etc, glicemia noastra creste, dar asta nu inseamna ca suntem diabetici. Omul este o fiinta perfecta care isi are singura de grija, dar asta nu inseamna ca trebuie sa neglijam felul in care ne alimentam.

O masina care merge cu benzina se strica daca o alimentam cu motorina, asa si omul, daca renunta la roadele pamantului si se “hraneste” cu industria chimica si medicamente, se deterioreaza si in timp apar efectele secundare a acestei neglijente.

Noi suntem aici sa te indrumam, sa te sfatuim si sa te ajutam in alegerea pe care o faci atunci cand te decizi ca vrei un stil de viata sanatos!

Odata cu produsul Diavit pe care il poti comanda direct de pe site, vei primi si un regim alimentar de care TREBUIE NEAPARAT sa te tii asa incat si efectele sa apara in cel mai scurt timp.

In medie, un prim rezultat si o imbunatatre a sanatatii se simte dupa aproximativ 3 luni in care este NECESARA respectarea regimului alimentar, exercitiile fizice (fie ele si sub forma de plimbare) dozajul zilnic de Diavit si MASA DE SEARA DATA DUSMANILOR ! Daca nu aveti dusmani, sa va cautati pentru a le da lor “cinste” mancarea de seara!

Incearca-l si tu  ! Altii au avut curajul si rezultatele au fost uimitoare.

Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, trebuie doar sa te informezi si cand te decizi, sa te tii de tot ce te rugam sa faci pentru a-ti schimba viata !

Viata fara grija glicemiei ! 

Statistici 2014

la 97% : se simt mai bine

la 94%: le-a scazut glicemia

19%: au scapat de diabet

  • din cei care folosesc DIAVIT